Ген. Атанасов издаде още подробности за случая "Червей"

Ген. Атанасов издаде още подробности за случая "Червей"
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Генерал Атанас Атанасов отказа да коментира намерението за оставка на лидера на АБВ Георги Първанов, но все пак го нарече "Гоце" и припомни неговото минало като агент на ДС. Председателят на вътрешната комисия в НС и депутат от Реформаторския блок съобщи в ефира на бТВ, че все пак, Първанов не е депутат.

По отношение на разкритата от него схема "Червей", Атанасов уточни, че цяла партия е била подслушвана - която е участвала в протестите. "Извършена е проверка и са наказани четирима служители, между които един висш служител с име Градинаров, заради подслушване на Касим Дал. Постъпва анонимен сигнал и по разпореждане на главния секретар Светлозар Лазаров започва подслушване на телефона на Касим Дал", убеден е Реформаторът.

Той уточни, че по случая "Червей" Бургас, Варна и Шумен са основните стълбове на партията на Касим Дал и са градове с много привърженици на ДПС. "Няма нищо случайно, много неща ще излязат наяве", категоричен е Атанас Атанасов. За изхода на аферата "Червей" трябва да се обърнете към Цацаров, добави още той.

"Източени са информационните системи на МВР и са застрашени вътрешните структури на държавата", бяха думите на Атанасов.

"Лазаров хем е разпоредил да се прилагат СРС-та по този случай, всички негови служители по този случай са наказани, хем пак той е невинен, както при случая с Лясковец", бяха думите на генерала в ефира на бТВ в петък сутрин.

"Сергей Станишев даде на концесия службите на ДПС", хвърли още една "бомба" депутатът. 

#Атанас Атанасов #червей #Светлозар Лазаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници