Убийство и във Варна. Намушкали 46-годишен мъж

Убийство и във Варна. Намушкали 46-годишен мъж
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Още едно убийство е било извършено през изминалата нощ, но във Варна. 46-годишният диджей Тодор Желев е бил намерен в локва кръв зад блока, известен като "Китайската стена" в морската ни столица. Починалият е бил наръган 5-6 пъти в гърдите. Той е живеел на осмия етаж в един от входовете и към 22 ч. снощи е бил прободен с нож, съобщава в. „24 часа“.

Мъжът се е опитал да избяга от нападателя си, защото освен на прохода към входа, следи от кръв има и на един от казаните за боклук на 50 метра разстояние.

Жертвата е бил домоуправител на входа, живеел е сам и е бил разведен. Според съседите е бил свестен човек и не е имал проблеми с никого от тях.

На 10 метра от входа полицията е открила нож, с който вероятно е бил прободен мъжа. Предполагаемото оръжие на убиеца е кухненски нож с дървена дръжка, открит в храстите до дърво в района, съобщава регионалният сайт Petel.bg.

Вчера (26 февруари) около 21:30 часа е получен сигнал за убийството на бившия автомобилен състезател Борис Борисов-Боби Белята. Той е бил застрелян. Тялото му е намерено до колата му, в близост до бензиностанция край езерото в Казичене.

#убийство #нож #Варна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници