Режат гумите на кандидат кмет, той се бои са живота си

Режат гумите на кандидат кмет, той се бои са живота си
A A+ A++ A

За начало на политическа война алармира Атанас Мавродиев, общинския съветник и кандидат за кмет в Стамболийски. Той е убеден, че атаката идва от съперниците му Иван Атанасов и Тодор Атанасов.

Мавродиев е независим общински съветник. Неизвестни нарязаха гумите на джипа му Опел Фронтера и той пусна жалба в полицията, тъй като не смята акта за вандалски. Причината е, че враждебните действия се повтарят трета поредна вечер, обясни той пред медиите.

"Паркирам Опела си на улицата пред дома си Стамболийски. На 22 сутринта го заварих с една нарязана дума. Приех това за вандалска проява и я смених с резервната. За моя изненада на следващата сутрин забелязах, че още една от гумите на джипа е нарязана. Както и че е счупена антената за радиото, която е монтирана на покрива. На 24 февруари забелязах, че е нарязана трета гума. Това надхвърля рамките на вандалските прояви. Чувствам се заплашен за живота, здравето и собствеността на мен и моето семейство", пише в жалбата си Мавродиев.

Пред властите Мавродиев е посочил и имената на хората, които смята, че са отговорни за случилото се.

"Аз съм независим общински съветник като извършвам активна обществена дейност срещу незаконните действия на общинската администрация в лицето на кметовете Иван Атанасов и Тодор Атанасов. Смятам, че те са хората, които ме заплашват. Възприемам гореописаните действия като предупреждение към мен да спра с действията си по изобличаване на техните закононарушения", коментира пред "Под тепето" Мавродиев.

Съветникът смята да монтира камери пред дома си и да не остави нападателите ненаказани.

#кандидат кмет #Стамболийски #Опел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"