Появиха се снимки на Sony Xperia M4 Aqua и Xperia Z4 Tablet

Появиха се снимки на Sony Xperia M4 Aqua и Xperia Z4 Tablet
A A+ A++ A

От сайта Xperia Blog публикуват снимки на две нови устройства на Sony, които очакваме да бъдат представени в началото на следващата седмица по време на мобилния конгрес в Барселона. Едното е смартфон и най-вероятно е Xperia M4 Aqua – модел от среден клас, който ще има водоустойчив корпус. На снимките се виждат отвори, които приличат на предни стерео говорители, а операционната система е Android Lollipop. Забелязва се и открит micro USB, но вече знаем, че това не пречи телефона да е водоустойчив.

Освен това прави впечатление сходството на дизайна с този на Xperia Z3, което също не е изненадващо. Другите детайли на снимките включват хардуерен бутон за камерата, характерния страничен бутон за включване и порт за microSD карта с капаче. Сред очакваните характеристики са 5.2” дисплей с резолюция 720 x 1280 пиксела, 2GB RAM, 13MP основна камера, 5MP предна камера, четириядрен чипсет Snapdragon 610 с честота 1.5Ghz и 16GB вградена памет.

Заедно с това се появи и снимка на таблета Xperia Z4 Tablet, чието съществуване наскоро компанията разкри случайно. През последните дни Sony усилено подсказва в социалните мрежи за задаващото се устройство, но вече може да го видим в този неофициален кадър. Както видяхме наскоро, очаква ни по-тънък дизайн, който напомня на Xperia Z3 Tablet Compact и екран с по-висока резолюция. Със сигурност няма да е пропусната и полезната опция за водоустойчивост на корпуса, а снимката разкрива и освежен интерфейс с Android Lollipop.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници