Mobile Bulgaria отива в Барселона, но и вие можете да гледате събитията на HTC, Samsung и Microsoft

Mobile Bulgaria отива в Барселона, но и вие можете да гледате събитията на HTC, Samsung и Microsoft
A A+ A++ A

Предстои уикенд, който ще прелее в няколко почивни дни и сигурно мнозина от читателите на сайта ще изберат да си починат подобаващо. Ако сте от тях ще ви напомним, че така рискувате да пропуснете лавината от новини и продуктови анонси, която ще връхлети от Барселона. В понеделник там започна поредното издание на мобилния конгрес, който обещава да ни засипе с информация за куп интересни продукти.

За седма поредна година Mobile Bulgaria ще има свой представител там, който осигури информация от първа ръка под формата на преки впечатления, снимки и видео на новите продукти. Заедно с това и вие имате шанс да станете част от мащабното мобилно събитие, благодарение на живото предаване на своите пресконференции, което ще осигурят някои от компаниите. Така ще можете да проследите анонсите независимо от мястото, на което се намирате и се наредите първите, които ще видят желаните продукти.

Новините започват още в неделя. От 16:00 часа българско време ще е събитието на Huawei, но засега компанията не е обявила живо предаване. Вече стана ясно, че на него няма да бъде представен флагмана P8, но китайците обещаха нови устройства от сектора на носимата електроника. От 17:00 часа можете да гледате на живо презентацията на HTC, която освен смартфона One M9 обещава да разкрие и други изненадващи продукти в необичайни за компанията продуктови категории, но какви са те ще разберем в неделя.

От 19:30 часа трябва да внимават феновете на Samsung. Тогава започва живото предаване на събитието на корейците, което очакваме да донесе новините за Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge. За устройствата вече е известно почти всичко, а освен това видяхме и как ще изглеждат. От 17:00 часа в неделя е и презентацията на Alcatel OneTouch, но тя също няма да има предаване в интернет. По-рано същия ден – от 14:00 часа LG ще демонстрира новите си продукти. Компанията вече показа по-голямата част от тях – два нови умни часовника и 4 смартфона в ниския и среден ценови клас. За G4 ще трябва да изчакаме до април.

Първият ден на мобилния конгрес или 1 март, ще започне с пресконференцията на Microsoft Mobile. Тя стартира в 9:30 часа българско време и ще може да се гледа в интернет в корпоративния блог на компанията. Вече научихме, че няма да видим флагмански телефон, но се заговори за няколко модела от среден клас, един от които ще е наследник на Lumia 1320. Почти по същото време и Sony ще открие щанда си, но без специална пресконференция. Засега от японците очакваме смартфона Xperia M4 Aqua и таблета Xperia Z4 Tablet, но вероятно ще видим и интересни мобилни аксесоари.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »