Колата, с която убийците на Немцов избягали, е открита?

Колата, с която убийците на Немцов избягали, е открита?
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Автомобилът, който се предполага, че е бил използван от убийците на Борис Немцов, бе открита от силите на реда, съобщава РЕН ТВ. Колата е открита не много далеч от мястото на извършеното престъпление.

Към момента полицията проверява колата. Намирането на отпечатъци или биологичен материал може да помогне за идентифицирането на убийците. Смята се, че автомобилът е Лада Приора. Тя е с номера от Ингушетия - република в Северен Кавказ.

След убийството полицията е проверила няколко автомобила.

По-рано руска телевизия качи кадри от охранителна камера, на които се вижда предполагаемата кола с убийците, която е бяла на цвят. Видеокамерите са засекли Ford Focus и Ford Mondeo.

Припомняме, че Борис Немцов беше разстрелян в центъра на Москва в петък вечер. Той е бил убит с няколко изстрела в гърба. На мястото на разстрела са намерени шест гилзи. Поне четири куршума са попаднали в тялото на руския опозиционер. Убийството е извършено в 23,40 часа на Москворецки мост в центъра на руската столица.

Следователи работят по всички версии на престъплението. Асистентка на Немцов съобщи, че в продължение на месеци той е получавал заплахи в социалните мрежи.

#Борис Немцов #Москва #Русия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници