Появи се видеодемонстрация и снимки с камерите на HTC One M9

Появи се видеодемонстрация и снимки с камерите на HTC One M9
A A+ A++ A

До премиерата на HTC One M9 в Барселона остават броени часове, но в интернет вече се появи видеодемонстрация на устройството, заснета по време на събитието HTC Frequencies. То се проведе през последните дни в столицата на Каталония и на него са присъствали само избрани представители на пресата, които са получили предварителен достъп до новите продукти.

Един от участващите обаче неволно е направил публикуваното в интернет видео достъпно за всички и благодарение на това получаваме предварителен поглед към устройството. Заедно с това във Flickr бяха открити няколко снимки, заснети с двете камери на смартфона, които разкриват какво качество да очакваме. Видеото потвърждава известното досега – устройството запазва познатия дизайн, но му прави еволюционни промени.

Отново се използва корпус от масивен метал, но той вече е оцветен в два тона – задната страна на показания вариант е сребриста, а страните и предната част са златисти. Има промени и в профила на корпуса и страничните повърхности вече не са толкова извити, което подсказва, че телефона няма да е толкова хлъзгав като предшественика си. Бутоните за контрол на звука са разделени, а този за включване е преместен върху дясната страна, където е по-лесен за достигане.

Основната камера вече е 20-мегапикселова, а UltraPixel камерата е преместена върху предната страна – така със сигурност ще могат да се оправят по-качествени селфи снимки при по-слаба осветеност. Това се потвърждава и от серия снимки във Flickr, които показват, че двете камери се справят много добре с предизвикателствата на намалената осветеност.

Повече подробности очакваме на утрешната премиера в Барселона. Както вече писахме, тя ще може да се гледа в интернет, но освен това Mobile Bulgaria ще бъде на мястото на събитието и ще сподели допълнителни впечатления за смартфона.

Всички снимки и видео можете да намерите и в Google Drive.

Източник: XDA-Developers

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"