Моци: Извинявам се на съотборниците ми в Лудогорец и на феновете

Моци: Извинявам се на съотборниците ми в Лудогорец и на феновете
A A+ A++ A

Звездата на Лудогорец Козмин Моци поднесе извинения за поведението си на вчерашния мач с Литекс, който тимът му загуби с 0:1. Бранителят си издейства червен картон след разпра със съдията, след което показа средни пръсти на публиката, която го освиркваше.

"Искам да поднеса своите най-искрени извинения на съотборниците ми в Лудогорец, феновете на тима и футболна България за стореното от мен в края на първото полувреме на мача срещу Литекс", сподели Моци чрез официалния сайт на "орлите".

"Нищо не оправдава действията ми, заради които Лудогорец игра почти цяло полувреме с човек по-малко. Съжалявам, че изпуснах нервите си след червения картон и извърших действия, непривични за мен. Надявам се да бъда разбран правилно и постъпката ми в Ловеч да бъде приета със снизхождение от феновете в България, на които специално аз дължа много. Готов съм да приема санкциите, които ще ми бъдат наложени от БФС и ръководството на клуба", обясни в изложението си Моци.

Литекс постигна успех с 1:0 над Лудогорец след попадение на Данило Асприля 5 минути преди края на мача. Двубоят ще се запомни с малкото голови положения, двата червени картона, които видяха Козмин Моци и Кристиан Малинов, както и още 11 официални предупреждения.

Румънецът получи два жълти картона в рамките на три минути. В 34-ата бранителят репликира главния рефер Георги Йорданов и получи официално предупреждение. Три минути по-късно Моци изрита на два пъти топката при спряна игра и съдията му показа втори жълт и съответно червен картон. Моци започна да показва неприлични жестове към публиката, а докато се прибра в съблекалнята не спря да буйства.

#Козмин Моци #Лудогорец #Литекс #картон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"