Сръбският премиер: За да си свърша работата, ще преговарям и с извънземните

Сръбският премиер: За да си свърша работата, ще преговарям и с извънземните
Александър Вучич Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Бъдещето е изпълнено с неизвестности и изисква прекалено много усилия, а това зависи само от нас. То изисква да отделим време и работа. С една дума - прекалено много изисквания, поне за нас. Това пише в авторски текст озаглавен "Моят отговор" сръбският премиер Александър Вучич в белградския вестник "Блиц".

Поради тази причина днешното правителство, независимо от приказките, че присъства навсякъде, че контролира всичко и влияе на всичко в обществото и държавата, няма подкрепата от това същото общество или поне от неговата най-елитарна част, където се намира основата на всяко бъдеще...И поради тази причина сме осъдени сами да си мечтаем.

Когато дойде Владимир Путин - аха, те се продадоха на руснаците. Отказаха се от Европа и застрашават модерното бъдеще на Сърбия. Когато тук дойде Тони Блеър - аха, влизаме в НАТО или говорим за медийни манипулации. Да се надяваме, че знаят какво правят и за какво ще говорят.

И на кого да обясниш, че темите с Путин бяха реформи и инвестиции, с една дума - работа. Основната тема с Блеър бе ефикасността и отново работа. Че основната тема с Европа е работа, с Китай, Азербайджан, ОАЕ .... отново работа.

Обединена в идеологиите си Сърбия живее от слухове. Храни се от тях и страда повече от който и да е друг порок. И поради тази причина днес никой не се занимава с постигнатите резултати от това правителство. Тези признания, обаче, идват от света, при това от най-развитата му част.

За пресата остават по-важни твърденията, че ще "има украински сценарий в Сърбия", "Путинов удар", "300 000 сърби смятат да се самоубият"....

Заради безумните теоретици на конспирациите ще повторя отново. Тази страна, с това правителство ще продължи преговорите с руснаците, американците, китайците, арабите, германците, българите и, ако е необходимо, и с извънземните - само с една единствена цел - работа".

Източник: БГНЕС

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"