Намериха тялото на изчезналата студентка в Янтра

Намериха тялото на изчезналата студентка в Янтра
A A+ A++ A

Тялото на издирваната от два дни 23-годишна студентка Вероника Здравкова бе намерено в река Янтра близо до гарата, където тя е била видяна за последен път.

Момичето изчезна в 19 часа в събота. Тя си тръгва от магазина “Технополис”, в който работи, и сякаш потъва вдън земя. Близките й, които я чакат за 1 март по хубав повод, веднага започват издирване, защото телефонът ѝ е изключен.

Бащата на изчезналата студентка се обърна за помощ чрез медиите. Той обхожда маршрута, по който Вероника е минавала на прибиране - между жп гарата и Южния пътен възел. Момичето се е прибирало в тъмното пеша до дома си през пустия район и подлез.

"Имам чувството, че някой я е отвлякъл. Тя не е била притеснена или депресирана и не е споделяла да има проблеми. Надявам се да я пощадят", говореше Трайчо Трайков.

В издирването се включиха и водолази и тъкмо те са я открили днес около обяд.

Вероника Здравкова е родом от Никопол, живее, работи и учи в Търново. Записала магистратура “Управление на проекти” във ВУ “Св. св. Кирил и Методий”. Същата вечер тя трябвало да се прибере в родния си град за почивните дни. Бащата разказа, че като пристигнал в Търново след изчезването на дъщеря си, открил събран багаж в квартирата, но от нея нямало и следа.




#Вероника #Велико Търново #Янтра

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"