Ръсел Кроу се чувства стар за гладиатор

Ръсел Кроу се чувства стар за гладиатор
Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Любимецът на хиляди дами по света Ръсел Кроу заяви, че с днешната дата не би изиграл ролята в "Гладиатор", която му донесе най-голяма слава и го направи световноизвестен. "На 35 участвах в "Гладиатор". Сега съм на 50 и не бих участвал в подобен филм. Живея в собствената си кожа, играя роли, които отиват на възрастта ми", обясни актьорът в отговор на въпрос за напредването на възрастта му.

Кроу призна, че за по-старите колеги намирането на роли е по-трудно. "Нещата се променят. Няма толкова много подходящи роли, когато си на 50, така че трябва да работиш повече. Хората забравят това, достигат до определено ниво на известност и мислят, че нещата ще останат такива. Смятат, че славата е абсолютна величина, но не е", обясни звездата пред сп. "Сънди Таймс".

"Има определен процент суета, която е нездравословна в професията ми и тя засяга и двата пола. Виждате я при мъжете, които си боядисват косата, като навършат 60, преструват се, че не са побелели, правят си пластични операции и ползват слънчеви лампи. Аз не съм такъв човек. Е, никога не си съвсем щастлив с остаряването, но го приемаш. Разбираш, че остаряваш, но има роли за всяка възраст, стига да си готов да ги изиграеш", категоричен е Ръсел Кроу.

#Ръсел Кроу #Гладиатор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"