Доста сме напреднали на ниво местна политика, хвали се Стоилов

Доста сме напреднали на ниво местна политика, хвали се Стоилов
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Местните избори тепърва предстоят. Вотът в Сърница не е показателен. Нашата цел е да имаме кандидати в почти всички общини и населени места. Ние ще предложим радикална лява политика за изход от кризата и за по-добър живот. Напреднали сме доста в развитието на нашата политика за местната власт”. Това заяви в сутрешния блок на БНТ във вторник депутатът от „БСП Лява България” Янаки Стоилов.

Той отказа коментар и нарече „медийни спекулации твърденията, че Корнелия Нинова ще бъде кандидатът на левицата за кмет на София.

По думите му, ангажиментите към общините ще бъдат основно в 10 направления. „Специално внимание обръщаме на повишаване на заетостта и доходите”, каза Стоилов. Той обясни, че всеки кандидат за кмет ще трябва да се подготви с проекти, които да могат да бъдат реализирани веднага след изборите.

Депутатът обаче призна, че са нужни промени в партията. "Необходими са много социални и радикални промени. На конгреса ще приемем специално обръщение. Трябва да си вземем поуките и да не разочароваме повече избирателите си”, категоричен е Стоилов.

Той отказа да коментира слуховете, че Сергей Станишев ще се върне начело на БСП, но като председател на ПЕС той трябва да бъде използван. „Целта пред ръководството на партията е да я сплоти и БСП да се яви силна на изборите”, посочи още Янаки Стоилов.

#Янаки Стоилов #Сърница #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"