Борисов: С болка научих за трагичния авиоинцидент

Борисов: С болка научих за трагичния авиоинцидент
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов изразява своите искрени съболезнования, дълбоко съчувствие и съпричастност към скръбта на семействата на загиналите в самолетната катастрофа във Франция.

"С болка и прискърбие научих за трагичния авиоинцидент над френските Алпи, при който 150 души загубиха живота си", заяви министър-председателят Бойко Борисов.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева изпрати съболезнователни адреси до председателите на парламентите на Федерална република Германия и Кралство Испания по повод самолетната катастрофа в Южна Франция. В тях председателят на парламента изразява своите и на депутатите в българския парламент искрени съболезнования и съчувствие на семействата и близките на загиналите.

"Заедно с вас българският народ скърби за жертвите, загинали при злощастния полет. Убедена съм, че властите в Германия правят всичко необходимо близките на загиналите да не са сами в този тежък момент", пише Цецка Цачева в съболезнованията към председателя на Бундестага на Федерална република Германия Норберт Ламерт и към председателя на Бундесрата Фолкер Буфие.

#Бойко Борисов #самолет #Цецка Цачева #съболезнования

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници