Множество съвпадения между самоубилата се жена в Бургас и намереното в куфар дете

Множество съвпадения между самоубилата се жена в Бургас и намереното в куфар дете
Снимка: МВР
A A+ A++ A

Рускинята Александра Наний, която скочи от 5-ия етаж на кооперация в Бургас на 17 март, е знаела истината за кончината на 5-годишното момче, намерено в куфар край яз. Пасарел дни след инцидента. Тази версия разкриха криминалисти от СДВР.

Разследващите смятат, че между двете трагедии има връзка. Съседи на 33-годишната Александра съобщили, че преди да скочи заедно с 4-годишната Алиса, рускинята несвързано говорела за дете, убито в катастрофа. 

„Много съм грешна“, изкрещяла накрая обърканата жена и полетяла към смъртта. Съвпаденията обаче продължават – по последни данни сигналът за намереното в куфара момче, чиято самоличност все още се уточнява, бил подаден от Бургас. И още – безусловно е изяснено, че зеленият куфар „Самсонайт“ е купен от Белгия през февруари 2014 г. от жена с руско име, след което куфарът е заминал за Русия.

Двете трагедии – откритото тяло на момчето край Пасарел и скокът на Александра в Бургас, съвпадат и по време. Трупът бе открит на 20 март, като според криминалисти е престоял във водата 4-5 дни, т.е. убийството трябва да е станало около 15 март. Александра и Алиса пък скочиха два дни по-късно, на 17 март.

Междувременно стана ясно, че рускинята е оставила предсмъртно писмо преди фаталния скок. Малката й дъщеря пък помислила, че това е някаква игра, качила се на стол на терасата и се хвърлила след майка си.

Както вече съобщихме, 3-годишното дете е изведено от реанимация и състоянието му се подобрява. Въпреки тежките травми, животът на Алиса е вън от опасност. Детето ще пътува за Русия с близките си и с руски лекари.

#Пасарел #Александра #Бургас #Алиса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »