Бербатов гостува на Кристалина Георгиева в Брюксел

Бербатов гостува на Кристалина Георгиева в Брюксел
Снимка: Европейската комисия
A A+ A++ A

Футболната звезда Димитър Бербатов гостува на българския комисар Кристалина Георгиева в Брюксел.

Бербатов посети централната сграда на Европейската комисия "Берлемон" по покана на Георгиева. Двамата говориха за възможностите да се насърчи масовият и професионалният спорт в България и за значението на спорта в ежедневието на 33 000 служители на Европейската комисия, за които г-жа Георгиева отговаря.

Кристалина Георгиева поздрави футболния шампион с успехите на настоящия му футболен клуб "Монако", който преди дни се класира за четвъртфинала на Шампионската лига. Димитър Бербатов я запозна с плановете за изграждане на детска футболна академия "Димитър Бербатов" в София , която да възпита следващото поколение спортисти на България.

Кристалина Георгиева сподели, че спортът присъства в сегашната й работа и под друга форма – също като във футбола , и в управлението на европейския бюджет грешки не бива да се допускат, а играчите трябва да се стремят към възможно най-висок резултат. Головете се равняват на успешни проекти – колкото повече, толкова повече граждани са доволни, защото се радват на повече придобивки и по-добро качество на живот.

#Димитър Бербатов #Бербатов #Кристалина Георгиева #Георгиева #Брюкселското метро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"