Откриха ДНК на 78 души от катастрофиралия Ербъс А320

Откриха ДНК на 78 души от катастрофиралия Ербъс А320
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

ДНК на 78 от общо 150-те загинали в пътническия самолет Ербъс А320, който се разби във френските Алпи, е намерена до момента, съобщи АФП, като се позовава на прокурора на Марсилия Брис Робен, който води разследването.

На мястото на катастрофата - стръмен склон в трудно достъпна местност - все още продължава издирването и събирането на останките от самолета.

Междувременно се изгражда път, достъпен за вседеходни машини, който вероятно ще е готов до понеделник. По него ще бъдат извозени останките от самолета, които не може да бъдат транспортирани с хеликоптер.

Приятелката на Лубиц била бременна

Доскорошната приятелка на втория пилот Андреас Лубиц, за която той някога искал да се ожени, може би е бременна от него, пише в. “Билд”.

Жената, която вестникът идентифицира като учителката Катрин Голдбах, разбрала, че носи детето на пилота няколко седмици преди трагедията.

Двойката имала непостоянна връзка през последните 7 г. Според приятели 27-годишната жена все още живеела с Лубиц, но вече си търсела нов апартамент заради засилващото се желание на пилота да контролира всичко. Той дори се опитвал да ѝ налага какво да облича.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"