Официална премиера на HTC One E9+ с 20МР камера и 5.5” Quad HD дисплей

Официална премиера на HTC One E9+ с 20МР камера и 5.5” Quad HD дисплей
A A+ A++ A

Скоро след като наскоро видяхме висококачествени снимки на HTC One E9+ и научихме подробности за неговите характеристики, тайванската компания представи официално смартфона. Направи това без особен шум като просто публикува детайлите за устройството в своя китайски сайт. Най-интересната особеност на One E9+ е използването на 5,5” дисплей с резолюция 2560х1440 пиксела, което го прави първия смартфон в портфолиото на HTC с QHD екран.

Сред останалите характеристики откриваме 20-мегапикселова основна камера, UltraPixel предна камера, 64-битов осемядрен чипсет MediaTek MT6795M, 32GB вградена памет, слот за microSD карта и 3GB RAM. Смартфонът работи с 2 SIM карти, поддържа 4G LTE и има предни BoomSound високоговорители. Устройството има батерия с капацитет 2800mAh и работи с Android 5.0 с интерфейса Sense 7. Корпусът е изработен от поликарбонатна пластмаса и е с размери 156.5 x 76.5 x 7.49 мм при тегло 150 грама.

Устройството има и по-евтина версия с името One E9, която предлага и малко по-скромни технически характеристики – резолюцията на дисплея е намаляла до full HD, оперативната памет е 2GB, вградената е 16GB, а основната камера е с резолюция 13МР. Говори се, че цената на двата модела Китай ще е около 389 и 449 евро и засега не е ясно дали ще ги видим и в Европа. Най-вероятно за тукашния пазар ще бъде модела One M9+, който очакваме да бъде представен на 8 април.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници