Два брутални теста за издръжливост на Samsung Galaxy S6 edge с изненадващи резултати

Два брутални теста за издръжливост на Samsung Galaxy S6 edge с изненадващи резултати
A A+ A++ A

Тестовете, които поставят на изпитание възможностите на все нов телефон да се справи с вода, падане от голяма височина и дори прострелване с пушка, съпътстват премиерата на всеки чакан модел. Не прави изключение и Samsung Galaxy S6 edge, чиито продажби в световен мащаб ще започнат след броени дни. Междувременно устройството се озова в ръцете на представители на технологичната преса и много от тях са твърдо решени да тества до край издръжливостта на смартфона.

Един от тях прави изненадващото откритие, че Galaxy S6 edge е водоустойчив до известна степен като го поставя в купа вода и там телефона прекарва двайсетина минути. Устройството се справя с този тест, но след това започват проблемите от попадналата в корпуса вода, така че със сигурност не бива да правите това със своя телефон, ако не искате да го повредите.

Следващото видео показва екстремен тест на здравината на смартфона. В него на няколко пъти жена запраща с цялата си сила Galaxy S6 edge в покрит с плочи под и като по чудо телефона остава цял. Поне това се вижда от видеото с ниска резолюция, което вероятно идва от Китай. Ако видеото е реално, то здравината на Gorilla Glass 4 определено е впечатляваща, но това ще стане ясно след като смартфона попадне в ръцете на повече потребители и се сблъска с предизвикателствата на ежедневието.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"