OnePlus може да има чипсет Snapdragon 810 и сензор за пръстови отпечатъци

OnePlus може да има чипсет Snapdragon 810 и сензор за пръстови отпечатъци
A A+ A++ A

С милион продадени броя от OnePlus One миналата година идеята за бизнес с флагмански телефони на по-ниска цена очевидно е доказала успеха си. OnePlus твърдят, че са си научили урока и дебютът на OnePlus Two би трябвало да бъде много по-гладък. Той обаче не се очаква да стане достъпен на пазара по-рано от третото тримесечие на тази година. Междувременно фабриката за слухове работи активно и ето какво до момента е известно за OnePlus Two.

За начало се говори, че OnePlus Two ще съдържа базирана на лазерно фокусиране система за идентификация с пръстов отпечатък, вградена в централния бутон. Твърди се, че телефонът ще използва 64-битовия чипсет Snapdragon 810. Като дизайн OnePlus Two донякъде ще наподобява Oppo Find 7 (OnePlus One също приличаше на него, така че това надали е изненадващо). Налице ще са също традиционните капацитивни бутони за управление.

Не е особена изненада и вестта, че OnePlus Two ще е с по-висока цена от своя предшественик. В крайна сметка продажбата на флагмански телефон само за 300 долара не осигурява особено високи печалби. Други по-ранни слухове за OnePlus Two включваха по-малък екран и метален корпус. Съоснователят на OnePlus Карл Пей официално бе заявил, че наследникът на OnePlus One ще „изненада хората“. Надяваме се устройството да оправдае тези очаквания.

Междувременно се надяваме на промяна в системата с „покани“ – разбираемо е, че ниската цена на телефона и минималните маржове принуждават компанията да се стреми по-добре да разбира търсенето и предлагането от по-големите си конкуренти, но вече мина достатъчно време от излизането на OnePlus One, за да е наясно колко точно устройства е необходимо да произведе, за да задоволи търсенето.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"