Съпругата на издирвания у нас руснак: Не знам къде е, не ме интересува

Съпругата на издирвания у нас руснак: Не знам къде е, не ме интересува
снимка: МВР
A A+ A++ A

Съпругата на издирвания у нас руснак Герман Костин Весела Вачева няма намерение да идва у нас и няма представа къде е съпругът й. Оказва се, че двамата се развеждат, като процедурата е започнала през 2011 г. Това заяви самата тя в телефонен разговор, съобщава в. „Телеграф“.

"Защо да идвам в България? На какво основание? Няма да идвам. Аз от години живея и работя в чужбина. С Герман съм в развод, развеждаме се. Ние сме в процедура оп развод от 2011 година. Нито знам къде е, нито ме интересува. Не коментирам нищо повече, просто нямам информация", посочи Вачева. Тя работи в Кипър и се занимава с недвижими имоти.

Към момента 51-годишният руснак Герман Костин се издирва за сведение във връзка с убийството на Анна Леонтиева и на 5-годишния й син Никита, открит в куфар край Пасарел. В оскъдната информация за разследването се споменава и друг руснак от кавказки произход - вероятен наемател на апартаментите на Костин и Вачева в столичния кв. "Витоша" и в Приморско.

Българските полицаи са успели да осъществят контакт с Костин и той им обещал, че ще пристигне у нас преди Великден за разпит. Дали ще спази думите си обаче никой не се наема да коментира.

По-рано стана ясно, че Анна и Герман се запознали в Русия и имали общ бизнес. И двамата имали по два брака. Герман имал дете – момиче от съпругата си Весела Вачева.

В България се очаква до седмица да пристигнат биологичния баща на Никита и баба му.

Източници от МВР разкриват, че бащата е с фамилия Плотников и живее в Перм. Той никога не е идвал в България. Но се знае, че е финансирал престоя на Анна и детето в България.

Според руската медия Ura.Ru. вторият съпруг на Анна, на когото тя родила дете - вероятно Никита, е бил доста заможен. След известно съжителство се резвеждат, жената подава молба за издръжка и заедно с детето напускат Русия. Това, според руската медия става в периода 2012-2013 г. Оттогава за Анна нямало никаква информация.

Според същото издание по време на втория си брак младата жена карала червен мерцедес-кабрио. Двамата със съпруга си купували имоти по чужбина - предимно в България и Кипър, пише Ura.Ru.

#съпруга #Герман Костин #куфар #Анна Леонтиева #Пасарел #заподозрян #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »