Sony Xperia C3 и Xperia T2 Ultra също ще получат Android 5.0

Sony Xperia C3 и Xperia T2 Ultra също ще получат Android 5.0
A A+ A++ A

По-рано този месец Sony обявиха, че само устройствата от серията Xperia Z ще получат обновление до Android Lollipop, без да уточняват нищо за модели като Xperia E3, C3, M2, T3, T2 Ultra и т.н. За щастие изглежда поне част от тези смартфони също ще получат новата версия на платформата. Sony официално потвърдиха, че Xperia C3 и Xperia T2 Ultra ще бъдат обновени до Android 5.0, макар за момента да не назовават точни дати, в които ъпдейтът ще стане достъпен.

Присъстващи на пазара от миналата година, Xperia C3 и T2 Ultra са модели от среден клас с чипсет Snapdragon 400 и 1 GB RAM, така че не губим надежда, че и други подобни Xperia устройства също ще получат Lollipop в някакъв предстоящ момент. Японската компания вече пусна ъпдейти до Android Lollipop за Xperia Z3, Z3 Compact, Z3 Tablet Compact и Xperia Z2. Xperia Z2 Tablet също е готов за Android 5.0 и от Sony твърдят, че ще го получи от следващата седмица.

Междувременно Sony загатнаха за още един предстоящ ъпдейт чрез пост в Google+, който съдържа изображение на Xperia Z. Ако това устройство наистина бъде обновено до Android 5, Xperia Z1 би трябвало да разполага с такъв ъпдейт по същото време. Отново обаче не се назовават конкретни дати – обещанието от Sony е само ъпдейтът да бъде осигурен „скоро“.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници