Първоаприлска шега: Кристалина Георгиева и Бербатов на президентските избори

Първоаприлска шега: Кристалина Георгиева и Бербатов  на президентските избори
Снимка:"24 часа"
A A+ A++ A

Първоаприлска шега, първоначално възприета като истина, възмути Брюксел - българският комисар Кристалина Георгиева и футбулната звезда Димитър Бербатов ще са една от кандидатпрезидентските двойки на изборите през 2016 г. Това съобщи сайт, близък до Еврокомисията. Двамата се разбрали за това по време на срещата им на 27 март, съобщи "24 часа".

Президентските избори трябва да се проведат на 1 април 2016 г. Преди това Бербатов ще обяви край на кариерата си.

Изданието посочи линка към новината: http://reuniting-europe.blogactiv.eu/2015/04/01/georgieva-and-berbatov-to-run-for-presidentvice-president-of-bulgaria/.

На 27 март футболната звезда Димитър Бербатов гостува на българския комисар Кристалина Георгиева в Брюксел.

Бербатов посети централната сграда на Европейската комисия "Берлемон" по покана на Георгиева. Двамата говориха за възможностите да се насърчи масовият и професионалният спорт в България и за значението на спорта в ежедневието на 33 000 служители на Европейската комисия, за които Георгиева отговаря.

Кристалина Георгиева поздрави футболния шампион с успехите на настоящия му футболен клуб "Монако", който бе класирал за четвъртфинала на Шампионската лига. Димитър Бербатов я запозна с плановете за изграждане на детска футболна академия "Димитър Бербатов" в София, която да възпита следващото поколение спортисти на България.

#Кристалина Георгиева #Димитър Бербатов #Бербатов #Георгиева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »