Чин-чин: Ева Тепавичарова мина под венчило с тенора Георги Петров

Чин-чин: Ева Тепавичарова мина под венчило с тенора Георги Петров
A A+ A++ A

Звездата от “Столичани в повече” Ева Тепавичарова и тенорът Георги Петров, който притесни властта преди дни с публичен протест заради ниското заплащане на творците в изкуствата, от събота са официално семейство.

Актрисата и певецът от православния хор “Йоан Кукузел” са заедно от пет години. Запознали се в бар. Любовта пламнала от пръв поглед, разказа Ева пред бТВ.

За венчавката в столична църква и почерпката по-късно в бар поканили без притеснение всичките си приятели. Чак родителите им се притеснили как ще посрещнат толкова гости.

“Но няма как да пренебрегнем едни, а други да поканим. Предполагам, че ще има някакво текучество - едни идват, други си отиват”, разсъждава младоженката.

С рокля, майсторена от шивачката на Народния театър, където Ева е на щат, и с шафер - 8-годишния й син Борил, Ева е на седмото небе.

Младоженецът Георги Петров няма и най-малко притеснение от скандала, който се развихри след статуса му във фейсбук за обидното пренебрежение към труда на певците. След като възропта срещу отделените по 35 евро командировъчни за участниците в концерта в Париж, той беше отстранен от хора.

"Живеем в брутален материален свят, който убива всичко, свързано с духа. В България е обидно да си популярен с ума и с таланта си", коментира певецът.

Но Георги вярва в доброто начало и във възможностите, които всеки нов ден поднася - една от тях е общият им проект с Ева за театрално студио "Кактус". 

#Георги Петров #Йоан Кукузел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"