Варненец отслабна със 120 кг

Варненец отслабна със 120 кг
Ников показва панталона, който е носил преди. Снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

45-годишен варненец свали 120 килограма. Николай Ников, който през 2010 г. тежеше 270 кг и влизаше само в дрехи по поръчка от 80-ти номер нагоре, вече от 2 години поддържа 150 кг – минус цели 120 кг, носи 60-ти размер – с 20 надолу и е скъсил колана си с половин метър. За ръста му от 191 см това вече е нормално тегло, което му позволява да се движи, да се обслужва сам, да работи, да има социален живот.

Мъжът разказа пред Нова телевизия, че преди 5 години не е вярвал, че отново ще живее като другите хора. Заради огромната си фигура не е можел буквално да ходи, разчитал е за ежедневните си нужди на семейството си.

Причина за напълняването му е стрес – от 2005 до 2010 г. наддал без да се усети цели 150 кг, като никога преди това не е страдал от наднормено тегло.

Рецептата за отслабване варненецът видял по телевизията – през март 2010 г. заслужилият треньор по борба Иван Гарабитов, наричан от медиите треньор по здравословно отслабване, гостувал в сутрешен блок заедно със своите шампиони по сваляне на килограми. Ников запачнал да пие сироп за отслабване, специални физически и дихателни упражнения, масажи на стъпалата, пиене на 4 литра вода на ден и да се движи активно. Резултатите не закъснели.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"