Революция Z ще подгрява Роксет в София

Революция Z ще подгрява Роксет в София
A A+ A++ A

Шведското дуо "Роксет" избра "Революция Z" за подгряваща група на юбилейния си концерт в София. Все още могат да се намерят билети от 60 до 120 лв. за събитието - 17 юни, сряда, зала "Арена армеец", обявиха организаторите от "София мюзик ентърпрайсис".

В момента Мари и Пер са в трескава подготовка за новото си турне. След успешни изяви в Австралия и Нова Зеландия пред супер екзалтирана публика, те ще превземат и Европа през лятото. Първият им концерт е на 10 май в Милано, последван от още 35 изяви пред публика в 20 различни държави.

Очаква се обиколката да приключи по времето, когато "Роксет" ще празнуват 30-ата си годишнина и поради тази причина е наречено “XXX – The 30th Anniversary Tour”.

Изминаха 25 години от големия пробив на хита The Look, превзел върха на класацията за сингли на Billboard през март 1989 г. Listen To Your Heart, It Must Have Been Love и Joyride също се подредиха под номер 1 в Америка, което утвърди Мари Фредриксон и Пер Гесле като една от най-големите поп банди на всички времена. Двамата са продали над 75  милиона албума, а турнетата им се радват на рекордна посещаемост.

"Революция Z" е основана през 2012, а в момента е в състав Мона Недева (вокали), Христо Михалков (бас), Иван Тишев (китара) и Иван Иванов (ударни). Групата е кръстена на популярния сериал „Революция Z: Секс, лъжи и музика“, излъчван от октомври 2012 по Би Ти Ви. Популярността му превърна групата в една от най-известните и успешни родни рок банди. В момента музикантите звършват записите на своя дебютен албум.

Изявата им преди "Роксет" ще е около 30 минути, и ще включва техните най-силни парчета, както и специално подбрани кавъри.

 

Материалът е подготвен от Даниел Димитров.

#София мюзик ентърпрайсис #група #Революция Z #Роксет #концерт #музика #The 30th Anniversary Tour

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »