Герман Костин твърди, че видял с арабин убитите Анна и Никита

Герман Костин твърди, че видял с арабин убитите Анна и Никита
A A+ A++ A

Руският бизнесмен Герман Костин, смятан за основен заподозрян за двойното убийство на Анна Леонтиева и 5-годишния й син Никита, заговори за мъж с арабска външност, с когото видял за последно убитата. При предишните си изявления пред медиите той насочваше следите към кавказец.

Руснакът е в България и вече е дал показания. В очакване на повторен разпит той се оплака от натиск, при който разследващите настоявали да признае вина за покушението над сънародниците си.

Пред бТВ Костин каза, че телефонът на Леонтиева е работил дълго от България след убийството й в началото на март. На него имало сметка 160 лева.

Той е категоричен, че е само семеен приятел на убитата. Според него трябва да разследват бившия й съпруг, който е бил засегнат от нейното заминаване и с когото има 23 години разлика.

Руснакът се върнал в България, за да даде показания. Той бил разпитван в продължение на 19 часа.

„В Института по психология вчера ми казват - признай си, признай си, признай си - през цялото време това ме притискаха. Разкажи, разкажи, разкажи. Казаха ми - давай да направим сделка. Първо си признай, а после ще говориш с адвокат”, разказа пред камерата Костин.

„Човекът, който я взе, той е действителен. Той реално съществува, истински е. И ако искат да го открият, могат да направят негов фоторобот", настоява руснакът.

"Аз нищо не съм направил. Аз никого не съм убивал! И сега ми предявят нещо... Ако аз се бях почувствал виновен за нещо, аз имам пари, можех да се скрие в далечни страни, някъде да избягам... Но аз дойдох тук. Дадох показания, всичко разказах...”, продължи той.

Костин се оплака, че при обиска на апартамента му всичко е разбъркано, липсват снимки на жена му и дъщерите му. „Всичко е разбито. Виждате ли? Просто те са влезли и... са извършили някакви следствени действия”.

Костин твърди, че ще остане в България, докато не изчисти името си.

Припомняме, че тялото на Анна Леонтиева бе открито разчленено в гориста местност край Приморско в началото на март, а двайсет дни по-късно край Пасарел в куфар бе намерен убит 5-годишният й син Никита.

 

#Герман Костин #Анна Леонтиева #Никита

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"