LG демонстрира възможностите на камерата в G4

LG демонстрира възможностите на камерата в G4
A A+ A++ A

Кампанията на LG, която ни подготвя за премиерата на G4 на 28 април, продължава с видео, което акцентира върху основните възможности на камерата. В него професионалния фотограф Колби Браун обяснява колко е важна светлата F/1.8 бленда на телефона за снимане в слабоосветени условия и за получаване на снимки с намалено количество цветен шум. Следва обяснение за възможността на камерата да разпознае условията на снимане, което води до запечатването на по-точни цветове.

И накрая става дума за възможностите за ръчно управление, които дават контрол на скорост (може да се настрои до 30 секунди), ISO и баланс на бялото. Подобни настройки предлагат и модели като HTC One M9 (включително и фокус) и Samsung Galaxy S6 (без скорост) и ще е интересно да видим как се е справила с това LG.

Междувременно компанията потвърди, че продажбите на устройството в родината й ще започнат още на 29 април. Корейските потребители, които поръчат устройството до края на месец май ще получат като подарък 64GB карта памет и право за еднократна замяна на счупен екран през първата година на употреба. Засега не е ясно кога ще видим G4 в Европа, но се надяваме това да стане до края на месец май.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници