Gionee Elife S8 може да предложи извънредно висока пикселна плътност

Gionee Elife S8 може да предложи извънредно висока пикселна плътност
A A+ A++ A

Нов смартфон на Gionee бе забелязан наскоро в резултати от бенчмарк приложението GFXBench заедно с повечето от основните му хардуерни спецификации. Новият модел на Gionee е с кодово име GN-9008, което означава, че вероятно той ще е наследник на Elife S7 (GN-9006). За момента не е известно дали той ще бъде брандиран като Gionee Elife S8, но това изглежда много вероятно заради сходството в индексите.  Според резултатите от GFXBench, Gionee Elife S8 ще е с респектиращи спецификации.

Те включват 4.6-инчов дисплей с резолюция 1440 х 2560 пиксела (QHD). Ако данните от еталонния тест са верни и размерът на екрана наистина е такъв, то Elife S8 има шанса да стане смартфонът с най-рязък дисплей в света, заради пикселната плътност 639 PPI. В момента двата смартфона с най-резки дисплеи са Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 edge, които са с плътност 577 PPI. Резултатите посочват още технически характеристики като осемядрен чипсет MediaTek 6795, 3GB RAM и 32GB интегрирана памет.

По отношение на фотографските възможности, Gionee Elife S8 вероятно ще разполага с доста прилична 24-мегапикселова основна камера и 8MP предна камера. Естествено, в информацията от еталонния тест не се казва нищо за дизайна на смартфона, но Elife гамата на Gionee е известна с много тънкия си корпус. Elife S7, представен на мобилния конгрес в Барселона тази година и дистрибутиран в България под бранда Allview X2 Soul Pro, е с дебелина само 5.5 мм, така че очакваме продължение на тази тенденция и в предстоящия Elife S8.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"