Камион прегази 35-годишна жена на пешеходна пътека в Бургас

Камион прегази 35-годишна жена на пешеходна пътека в Бургас
Снимка: Burgas24.bg
A A+ A++ A

35-годишна жена е била сгазена на пешеходна пътека на входа на Бургас минути преди 12.00 часа. Тя е починала на място.

Светофарът до мястото, където жената е преминавала през пътното платно, не работи от 5 години, твърдят хора от ксвартала.  Инцидентът е станал минути след като в морския град приключи протест, призоваващ за повече внимание на пътя.

Тежкият инцидент е станал на пешеходната пътека край магазин "Била" в Бургас. Товарният автомобил е пътувал в посока от ж. к. "Меден рудник" към промишлената зона в района на "Елкабел". Той е трябвало да завие наляво на кръстовището на "Трапезица", а жената е пресичала на пешеходната пътека, която се намира на метри преди светофара.

"Не знам как се случи, не карах нито бързо, нито пък бях разсеян, просто не я видях. Не знам как се появи изведнъж, за жалост жената не е жива", каза  пред местните медии шофьорът на товарния автомобил.

Превозното средство внсе още е на метри от мястото на трагичния инцидент. Според очевидци на катастрофата камионът е влачил тялото на жената по земята.

В момента на място има полиция, която проверява документите на камиона и на виновния водач. По асфалта има счупени стъкла и таблет, изтърван от пешеходката.

#пешеходна пътека #Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници