АБВ стяга редиците, уверен е Калфин

АБВ стяга редиците, уверен е Калфин
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Очаквам конференцията да стегне редиците на АБВ, да постави целите. Това заяви вицепремиерът и социален министър Ивайло Калфин по повод националната конференция на партията, насрочена за неделя, 26 април. Той изтъкна, че партията трябва да спечели местните избори. 

В събота Калфин гласува за лидер на АБВ в столичния квартал Люлин. "Гласувах, за да покажем, че има и друг начин да се развива партийната демокрация, която е пряка и която не е избрана някъде по залите от чиновници и партийни велможи", заяви той.

Формацията трябвало да определи отношението си към политиките на кабинета, към обстановката в региона. Надявам се да излезем с много ясна идентичност след конференцията, сподели той.

Припомняме, членовете на АБВ гласуват в събота за председател на партията. Те могат да дадат гласа си и по електронен път, което се прави за първи път у нас. Гласуването за избор на председател на ПП АБВ се провежда в цялата страна, след като настоящият лидер на партията Георги Първанов подаде оставката си като такъв.

 

#Ивайло Калфин #АБВ #Георги Първанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »