LG G4 използва Snapdragon 808 и ще има версия с кожен заден панел

LG G4 използва Snapdragon 808 и ще има версия с кожен заден панел
A A+ A++ A

След като през последните седмици LG ни подготвяше за идването на флагмана G4 чрез информация за неговите дисплей, камера и интерфейс, компанията най-сетне разкри официално всички останали детайли за модела. В интерес на истината почти всичко за устройството е вече известно, благодарение на изтеклата в интернет информация, а освен това знаем, че компанията се кани да представи премиум версия със заден панел от естествена кожа. Все пак сега за пръв път LG показа официално как смята да се конкурира със Samsung Galaxy S6.

Подобно на LG G3 и G2 преди него, LG G4 се очертава да бъде един от най-интересните флагмани през тази година. Както вече стана ясно, очакваме 5.5” Quantum IPS LCD дисплей с резолюция 1440 x 2560 пиксела, шестядрен чипсет Snapdragon 808, 3GB RAM, впечатляваща 16МР камера с подобрена оптична стабилизация с две степени и предна 8МР камера. Двете камери са с бленда f/1.8, което им позволява да уловят повече светлина. Към основната отново е добавена система за лазерно фокусиране, а освен това е снабдена със сензор за улавяне на точните цветове при снимане, който разпознава инфрачервена и RGB светлина.

Батерията е с капацитет 3000 mAh и може лесно да бъде сменена, което e предимство в сравнение с Galaxy S6. Операционната система е Android 5.0 с новия интерфейс LG UX 4.0, който е олекотен в сравнение с предишните му издания и е снабден с функцията Smart Bulletin, която позволява на потребителите да заредят на едно място всички уиджети, които използват.

Информацията се обновява

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници