Бареков: Костинброд е моя заслуга, а не на надупените журналисти от ТВ7

Бареков: Костинброд е моя заслуга, а не на надупените журналисти от ТВ7
Николай Бареков Снимка: barekov.com
A A+ A++ A

Надупването към властта няма да върне дълговете и да спре синдиците, за което Вие, журналистите от ТВ 7 и НЮЗ 7 очевидно нямате никаква вина. Колеги, които лично аз съм поканил на работа от други медии, не позволявайте вашите собственици да крият мръсната си съвест и да мият мръсните си ръце през вашите лица. Много добре помните, че когато бях изпълнителен директор на телевизията никога не съм се крил зад вас, а винаги съм излизал с лицето си на екран и сам съм водил всичките си битки. Ако още бях с Вас, така щях да сторя и във вчерашния ден. Това написа лидерът на "България без цензура" в обръщение към журналистите от ТВ7.

"ТВ 7 изкупва стари дългове, но не само към банките, а и към днешните управляващи, които отново са на власт. Омразният Бареков го няма от почти две години в ефира на ТВ 7, а през последната година бях единствено обект на злостна атака от вашата медия в синхрон с тезите на политическите ми опоненти. Като дългогодишен телевизионер трябва да ви призная, че точно през това време ТВ 7 загуби физиономията си и се превърна в кръгла нула", коментира Бареков.

Той призова журналистите от ТВ7 да не се унижават, защото "наистина нямате нито сърцата, нито силата, за да имате нещо общо с Костинброд".

"Костинброд беше лично моя заслуга в ефира на ТВ 7 и не съм действал като Ваш изпълнителен директор, а като колега - редови репортер, когато застанах с лицето си и показах този пореден опит за конституционна измама с бюлетини от една самозабравила се партия. Не съм ползвал никого от Вас като маша, а използвах единствено името си, за да понеса цялата отговорност, и политическа, и съдебна, и каквато друга искате, за да разкрия аферата Костинброд, която си остава най-голямата изборна измама", заяви евродепутатът.

#Николай Бареков #Бареков #ТВ7 #Костинброд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"