"Денис и приятели" се мести във Флорида

"Денис  и приятели" се мести във Флорида
A A+ A++ A

Денис Ризов смята да премести шоуто си „Денис и приятели” на американска земя. Басистът на "Ахат" вече е проучил терена и подготвя заснемането на пилотна серия.

„Завършихме презентациите и маркетинговите планирания. Сега се готвим да снимаме пилот на английски и ще се опитаме. Провели сме и разговори с „Ендемол” за лицензиране на формата, преди да го предложим в САЩ. Нещата се движат бавно, но сигурно. И без това зрителите у нас трудно ни разбират. По-добре за всички ще бъде да си отидем там, където всички ще се чустват добре, а тук ще оставим да се развиват хора като Николета Лозанова”, обясни пред „Монитор” водещият.

Основно ядро в сценарния му екип ще бъде Ивайло Нойзи Цветков. За изкусителни аститентки Денис ще се огледа на място.

Комбинацията от бенд, хаплив хумор и гости извън оборотните за жълтите медии лица завива повече към американския тертип за късно токшоу, потвърдил и приятелят на Денис Джеф Грийн. Той е телевизионен продуцент в местен канал във Флорида.

Започнало по схемата на "unscripted TV show", шоуто разчиташе на импровизацията и на неексплоатирани от медиите гости. "Режисьорът трябва да снима на принципа на футболен мач. Никога не се знае къде ще отиде "топката" и кой ще играе с нея...", обясняваше идеята си Ризов.

По думите му предаването  при старта е било кауза за него и бандата "Ахат". "Ние искаме да покажем една друга житейска гледна точка. Каним хора, които са постигнали успехи в живота си", обясняваше тогава Ризов. Според него форматът е променил и участничките, подбирани на случаен принцип.

"Повечето от момичета в предаването в началото разсъждаваха по традиционния за повечето млади хора начин. Ходеха на чалга и не се интересуваха от стойностни хора или културни събития".

Красотата не помага, ако си тъп, убеден е Денис. Той не отстоява схващането за несмесване на лични и професионални отношения. "Ако дойдете на работа при нас, ще разберете, че в студиото никой не работи", обяснява басистът.

"Ние се забавляваме и много често хора прекарват по 20 часа там, а много малко остават с чувството, че са работили или че, недай Боже, това е задължително. Когато хората са заедно по цял ден и живеят интересен и разнообразен живот, се случват какви ли не неща. Някои даже се влюбват..."

#Денис #Флорида

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »