19-годишна приятелка убила Бекир Рамадан

19-годишна приятелка убила Бекир Рамадан
A A+ A++ A

Окръжната прокуратура в Кърджали привлече като обвиняема Г. Ф. Г., на 19 години, за това, че на 11 май 2015 г. умишлено е умъртвила 20-годишния Б. Р. Х., съобщиха от прокуратурата.

На девойката е повдигнато обвинение по чл. 115 от НК. Задържана е с прокурорско постановление за 72 часа.

20-годишният Бекир Рамадан от кърджалийскато село Жинзифово бе намерен мъртъв с прободна рана в гориста местност край кърджалийското село Широко поле. Два дни младежът не отговарял на позвъняванията на телефона си, родителите му тръгнали да го издирват. Насочена от хора, видели автомобила на младежа в гората, майка му първа се натъкнала на безжизненото тяло.

Снощи в 20,15 ч. е подаден сигналът за убийството към МВР. Криминалистите са били насочени към вероятен мотив  любовна връзка. В селото се говорело, че младежът имал връзка с момиче от хасковските села.

В хода на разследването обвиняемата е направила самопризнания и е указала пълно съдействие на разследващите органи, съобщават от полицията. Окръжната прокуратура ще поиска постоянна мярка "задържане под стража".

“Момчето е убито с един удар от остър предмет, вероятно нож. Острието е попаднало точно в сърцето, а смъртта е настъпила мигновено”, твърдят разследващи. Не е открито оръжието на престъплението.


#Бекир Рамадан #19-годишна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"