Световноизвестен илюзионист идва у нас за Фестивала на науката

Световноизвестен илюзионист идва у нас за Фестивала на науката
Снимка: www.tvbuzer.com
A A+ A++ A

Световноизвестният илюзионист и водещ на предаването „Отвъд магията“ по National Geographic Channel, Дръмънд Мъни-Кутс (DMC), е специален гост на Софийския фестивал на науката, организиран от Британски съвет. С демонстрацията си на живо DMC ще покаже на българската публика как особеностите на човешкия мозък могат да бъдат използвани, за да виждаме невероятни и привидно магични неща.

Едночасовата демонстрация на живо ще се проведе на 15 май, от 18:30 ч., на голямата сцена на театър „София“, парк „Заимов“. Събитието е безплатно, а желаещите могат да вземат предварително безплатен билет, с което да си осигурят място в театъра.

Легенди като Худини, Карл Зенер и Ури Гелър са хората, вдъхновили магьосника. Той усвоява техните невероятни номера с бягство, екстрасензорни възприятия и огъване на лъжици, като добавя източен мистицизъм, бойни изкуства и азиатска магия. Медиите в Обединеното кралство го определят като „най-добрия от новото поколение британски илюзионисти“.

Свежият изследователски подход на DMC към изкуството на заблудата бързо се доказва като радикално нов начин на представянето й в телевизията.

#Софийски фестивал на науката #DMC

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници