Домусчиев към журналист: С олигофрени не искам да говоря (ВИДЕО)

Домусчиев към журналист: С олигофрени не искам да говоря (ВИДЕО)
Кирил Домусчиев
A A+ A++ A

Кирил Домусчиев, собственикът на "Лудогорец", направи култови изказвания след спечелената от отбора четвърта поредна титла. Сайтът "Спортал" направи своеобразен топ 3:

> "Най-сладка ми беше предната титла. Тази не ми е сладка. Трябва да има по-силни отбори, за да се повиши конкуренцията и качеството на шампионата. Какво следва? Пета титла. Няма да има треньорска рокада засега. Все пак аз давам парите и аз решавам".

> "Следя какво се случва в останалите клубове, тъй като съм член на Изпълкома. Помагам всички отбори да вземат лиценз. Не искам да се хваля, но правя всичко възможно ЦСКА да се спаси и да играе в "А" група".

> "Благодаря на Бойко Борисов и финансовия министър Владо Горанов, че дойдоха да ни уважат празника. Това бе изненада за мен. Летяли са час и половина с военен хеликоптер, за да дойдат. И не заради концерта на Цеца Величкович, а за да уважат хората в града".

Домусчиев, който е и председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) нарече "олигофрен", и то няколко пъти, репортера на Би Ти Ви Димитър Тасев. Обидата дойде като отговор на въпроса защо при положение, че "Лудогорец" празнува 70-годишнина и става шампион, на мача с "Локомотив" (София) днес е имало празни места по трибуните.

"Ти говориш някакви глупости. Искаш ли да прегледаме видеоматериалите? Или си олигофрен, или не знам... Къде ги видя тези празни места? Айде обясни ми. Искаш ли да ти покажа - има турникети, има касови апарати - да ти покаже г-н Горанов, финансовия министър колко места сме продали? Така че недей да говориш глупости. С олигофрени не ми се говори. Повече не искам да те виждам и да говоря с тебе... Изчезвай! С олигофрени не искам да говоря". Последните няколко изречения от отговора бяха казани на доста висок тон, като накрая бизнесменът дори се опита да избута журналиста. Вижте видео:

#Лудогорец #Кирил Домусчиев #Домусчиев #журналист #спорт #футбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"