Човешки останки стреснаха стопанин на земеделски имот в Благоевград

Човешки останки стреснаха стопанин на земеделски имот в Благоевград
Снимки: БГНЕС
A A+ A++ A

Човешки скелет изненада собственик на земеделски имот в благоевградския квартал Старо Струмско, решил да почисти стар бунар. открит снощи в Благоевград, Предполага се, че останките са на изчезнал и обявен за издирване преди една година 39-годишен мъж, предаде БГНЕС.

Мъжът се натъкнал на зловещата находка снощи, докато чистел кладенеца, за да го използва за поливане. На дъното обаче имало отдавна разложил се труп. Виждали се само скелет и обувки.

Цяла нощ районът се охранява от патрул на Второ РУП-Благоевград. Направен е първоначален оглед, а днес предстои повторен оглед и изваждане на скелета от бунара.

Предполага се, че останките са на изчезнал преди година и обявен от близките му за издирване 39-годишен мъж от жк "Струмско", живущ на ул. "Броди". Той работил при местен фермер, който отглежда животни и произвежда на млечни продукти. Чифликът на фермера е от другата страна на шосето, където е открит скелета, в района на Животинския пазар.



39-годишният мъж работил при фермера, но бил освободен, тъй като злоупотребявал с алкохол. Малко след това изчезнал и бил обявен за издирване. От година по молба на близките му, изчезналият, чийто баща се казва Сталин, е издирван в района, по поречието на реките Струма и Бистрица, както и в землищата на съседните села Мощанец и Покровник.

Работата по установяване чий са останките и как са се озовали в изоставения бунар, продължава. Също тепърва ще се установява дали става дума за убийство или нещастен случай. От трупа ще бъде взета ДНК и сравнена с тази на родителите. От мъка по изчезналия си син майка му се е поболяла, бащата също.

#скелет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"