Григор Димитров днес става на 24

Григор Димитров днес става на 24
A A+ A++ A

Първата ракета на България Григор Димитров днес навършва 24 години. Рожденикът ще вдигне наздравица далече от родното Хасково. Той все още е в Рим, където отпадна на втория кръг, но продължава да подкрепя половинаката си Мария Шарапова, която стигна до полуфинал и се бори за титлата.



Гришо пусна в социалната мрежа "Инстаграм" снимка от площад „Испания“ в Рим, където се наслаждава на свободното си време - подарък за празника.

През 2013 г. Димитров завоюва трофея в Стокхолм и стана първият българин с титла от турнир на Мъжката тенис асоциация АТР. Миналият сезон бе най-успешен за него - спечели три титли, при това на различни настилки - на твърди кортове в Акапулко, на клей в Букурещ и на трева в Куинс, заради което бе определен за Спортист на България за 2014 г.

На Гришо този месец му предстои участие в Откритото първенство на Франция. Най-доброто си представяне на Ролан Гарос той записа миналата година, когато стигна до трети кръг. Димитров ще научи името на първия си съперник в тазгодишното издание на 22 май, когато ще се тегли жребия.

#Григор Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"