Потвърдиха: откритият в бунара труп е на изчезналия Станислав Цветков

Потвърдиха: откритият в бунара труп е на изчезналия Станислав Цветков
A A+ A++ A

39-годишният Станислав Цветков е намереният в кладенец в кв. "Струмско" в Благоевград мъртъв мъж, съобщиха от полицията.

Станислав изчезнал преди малко повече от 6 месеца и до снощи нямаше никаква следа от него. Родителите му го обявили за издирване веднага, след като през есента на миналата година, той изчезнал, првипомня местното издание "Струма".

На зловещата находка попаднал земеделец, които почиствал бунара си снощи. Трупът бил разложен, но родителите на мъжа разпознали останките. Те са животновъди, Станислав им помагал. Има данни, че злоупотребявал с алкохола. Човекът, открил трупа в бунара извикал незабавно криминалистите от ОД на МВР, които тази сутрин продължиха огледа на мястото.

Според полицията данни за насилие няма, не се касае за убийство, вероятно е нещастен случай, съобщава Struma.com. Останките от тялото са закарани за ДНК експертиза, ще бъдат сравнени резултатите с тези на родителите на изчезналия Станислав, за да се отхвърлят всякакви съмнения около самоличността на трупа в бунара.


#издирване #кладенец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници