Британска медия предлага у нас експертен опит

Британска медия предлага у нас експертен опит
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Британската "И Ес Ай Медиа", издател на лондонските "Индипендънт" и "Ивнинг стандард", подписа партньорско споразумение с БГНЕС, с което предоставя на българската агенция ексклузивни права и експертен опит в областта на дигиталните медии.

Договорът осигурява на БГНЕС достъп до съдържание на в. "Индипендънт". От британската медия ще предоставят консултации и обучение, за да може агенцията да развие своите продукти, съобразно най-новите технологии.

"Приветстваме възможността да работим с БГНЕС и да им помогнем да развият своето присъствие на дигиталния пазар, както и да обогатим съдържанието с материали от "Индипендънт", коментира управляващият директор Зак Леонард, като сочи, че значителното разрастване в последните години на сайтовете independent.co.uk и standard.co.uk, както и развитието на иновативни продукти като i100 са свидетелство за дигиталната им експертност.

От "И Ес Ай Медиа" се надяват да развият своята световна мрежа, споделяйки най-добрите практики с партньори, търсещи конкурентно предимство на своите пазари.

"Използването на експертизата и съдържанието на "И Ес Ай Медиа" ще помогне на БГНЕС да развие своето дигитално предлагане, увеличавайки публиката и развивайки нови източници на приходи", отбелязва главният изпълнителен директор на БГНЕС Любчо Нешков.





#партньорство #БГНЕС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"