Братът на Ким Чен Ун заснет на концерт на Ерик Клептън

Братът на Ким Чен Ун заснет на  концерт на Ерик Клептън
A A+ A++ A

Японска телевизия е заснела брата на севенокорейския лидер Ким Чен Ун, за живота на когото се знае твърде малко, на концерта на рок легендата Ерик Клептън в Лондон.

Операторът на телевизионния канал Ти Би Ес успал тайно да вземе на фокус Ким Чен Чхол, за когото се предполага, че е на 34 години. Братът на Ким Чен Ун бил придружаван от неизвестна девойка.

През 2011 г. Ким Чен Чхол беше забелязан в Германия и в Сингапур и всеки път на концерт на Ерик Клептън, твърди телевизията. Той дори канил музиканта да даде частен концерт в Пхенян.

На времето са се носили слухове, че именно Ким Чен Чхол е бил готвен от бащата Ким Чен Ир за наследник на лидерския пост. Впоследствие обаче по-малкият брат заслужил височайшата чест.

В медиите по-рано често се появяваха информации за 43-годишният Ким Чен-Нам, който по сеулски източници живее в чужбина и спокойно се показва на публични места. Но също се предполагаше, че той се крие, след екзекуцията на чичо му. Имаше съобщения, че Ким Чен-Нам се крие, откакто начело на Северна Корея е по-малкият му брат.

Сеулската телевизия Уай Ти Ен го беше снимала в един от известните ресторанти в Джакарта, придружен от две жени.



По-големият брат често можело да бъде видян също в Сингапур, Малайзия и Франция. Като негово постоянно местожителство се сочи Макао, където се твърди, че Ким Чен-Нам имал вила.

Някога Ким бе смятан за потенциален приемник на баща си Ким Чен-Ир. Но както се твърди, загубил доверието към себе си, след като през 2001 г. бе задържан при опит да влезе в Япония с фалшиви документи, за да посети токийския Дисниленд.


#Ким Чен Ун #Ким Чен Чхол #Ким Чен-Нам #Ерик Клептън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »