LG G4 в продажба в България от тази седмица

LG G4 в продажба в България от тази седмица
A A+ A++ A

Снощи се състоя българското представяне на LG G4, на което научихме допълнителни детайли около старта на предлагане и цените на телефона. Според представителите на българското представителство на корейската компания, G4 ще се продава още от следващата седмица от всички мобилни оператори и големите вериги магазини за техника. Вече писахме, че Telenor се кани да пусне телефона на 1 юни, така че може да се наложи да почакаме малко повече от седмица.

В страната ще са налични и трите цвята на обикновеното издание на смартфона с пластмасов заден панел – бял, сребрист и златист. По отношение на премиум версията със заден панел от естествена кожа положението е малко по-различно. В продажба ще бъдат версиите в бяло, черно и червено, но компанията обещава да пусне останалите цветове като допълнителни панели. Иначе в комплекта на телефона с кожен гръб ще има и втори пластмасов панел. Свободната цена на телефона ще бъде 1250 лв и 1350 лв съответно за двата варианта.

На събитието успяхме да поработим с LG G4 и установихме, че кожения заден панел наистина добавя усещане за премиум продукт, макар че останалите елементи от конструкцията са пластмасови. Новият QHD панел също се оказа по-ярък от този предшественика му, а камерата наистина осигурява впечатляващи резултати. С тези тестови снимки, които заснехме набързо около 21 часа, можете сами да се убедите в това. Допълнителни възможности за креативност осигуряват добре реализирания ръчен режим и поддръжката за снимане в RAW за последващо обработване на кадрите.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници