Light Phone е за всички, които имат нужда от анти-смартфон

Light Phone е за всички, които имат нужда от анти-смартфон
A A+ A++ A

С постоянни нотификации, звукови сигнали, вибрации и имейли, социалните медии ви държат в напрежение през всеки миг от деня – такъв е животът със смартфон. А, и освен другото, той служи и за телефонни разговори. Ако ви е омръзнало едно миниатюрно устройство да контролира огромна част от времето ви във всеки момент от деня и нощта, и жадувате да се изключите от света, без да сте тотално лишени от комуникации, Light Phone би трябвало да е вашият телефон далеч от смартфона.

В най-базовия си вид, Light Phone не изобретява нищо чак толкова ново. Той е мобилен телефон за разговори – и нищо повече. Все пак включва и някои иновации – може да свържете смартфона си с него чрез приложение, за да пренасочвате обаждания, ако желаете. Като самостоятелно устройство, Light Phone се доставя с предплатена карта и 500 включени минути разговори, която обаче е налична само за американските потребители. Телефонът е с размера на кредитна карта, макар да е малко по-дебел (4 мм). Тъй като става дума за устройство, предназначено само за една цел, миниатюрна му батерия би трябвало да издържи с едно зареждане до 20 дни.

Light Phone се финансира чрез Kickstarter – с повече от месец оставащ до края на кампанията за колективно финансиране вече са набрани 186 000 долара от търсените 200 000. Срещу 100 долара, включилите се в кампанията за финансиране, получават отключен Light Phone, предплатена SIM карта с 500 минути време за разговори (само за САЩ), microUSB зарядно устройство и естествено приложение, с което да свържете Light Phone със смартфона си. Очаква се доставките на телефона да стартират след около година.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници