Братът на Ким Чен Ун изчезнал

Братът на Ким Чен Ун изчезнал
A A+ A++ A

Медиите в Южна Корея се опитват да открият местонахождението на брата на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, предава южнокорейската агенция Ренхап.

Ким Чен Чхол е бил на концерта на британския музикант Ерик Клептън на 20 май в Лондон. На следващия ден той отново е посетил концерта на китариста, след което следите му се губят.

Кич Чен Чхол е трябвало да вземе самолета за Москва, откъдето през Пекин да се върне в родината си. Името му обаче не фигурира сред регистрираните пътници за полета от Лондон до Москва.  

Лондонската полиция не е започнала разследване за предполагаемо изчезване на по-големия брат на севернокорейския водач Ким Чен Ун – Ким Чен Чхол, застраховаха се от пресслужбата на Скотланд Ярд.

При нас не е постъпвала информация за изчезването на човек с това име. Следователно, не са предприети усилия за издирването му, заяви официален представител на полицията.

Според журналисти, заели се с издирването, братът на севернокорейския лидер може да е използвал паспорт с друго име или в последния момент да е променил маршрута си.

#Ким Чен Ун #Ким Чен Чхол #Ерик Клептън #Лондон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"