Следващата седмица отиваме в Китай за Lenovo Tech World

Следващата седмица отиваме в Китай за Lenovo Tech World
A A+ A++ A

През следващата седмица Lenovo организира първото издание на изложението Lenovo Tech World, което ще се проведе в Пекин на 28 май. То ще се фокусира върху устройства от различни категории (смартфони, компютри, свързани устройства, носима електроника, сървъри, облачни услуги и др.), ще демонстрира концептуални проекти от изследователските центрове на компанията, а освен това със сигурност ще има и премиери на много нови продукти. Китайската компания обещава да представи и продуктови иновации, които ще променят начина, по който използваме устройствата си.

Mobile Bulgaria получи ексклузивна покана да се присъедини към десетките медии от цял свят в отбелязването на десетата годишнина от сделката на Lenovo с IBM и неин представител ще отпътува за столицата на Китай още утре. Предстоят ни не само посещение на Lenovo Tech World, но и достъп до централата на компанията в Пекин и до един от заводите й в Ухан. Очаквайте и много информация около плановете на китайската компания, както и детайли за новите продукти директно от мястоото на събитието.

Иначе на събитието към изпълнителния директор на Lenovo Янг Юанкинг ще се присъединят Браян Крзанич от Intel, Сатия Наделя от Microsoft и Робин Ли от Baidu. Те ще споделят визията си за новите технологии, ще разкрият подробности за нови разработки и ще обсъдят ролята на партньорството за създаването на силни софтуерни и хардуерни екосистеми.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"