Маша - искрено и лично за връзката си с Гришо

Маша - искрено и лично за връзката си с Гришо
Снимка: www.zimbio.com
A A+ A++ A

Топтенисистката Мария Шарапова за първи път коментира толкова откровено връзката си с Григор Димитров. “Хубаво е да имаш до себе си човек, който те разбира и уважава усилията ти”, споделя рускинята в интервю за списание Financial Times.

Маша обяснява и плюсовете на това, че и двамата са спортисти. “Има толкова много неща около една спортна кариера, които човек невинаги може лесно да обясни с външния свят, а Григор е наясно с всичко това”, заявява блондинката.

Но това, че двамата са тенисисти си има и своите отрицателни страни. “Ние наистина не разполагаме с много време през деня, за да бъдем заедно, защото нашите графици рядко съвпадат, а и понякога мачовете ни са в различни дни. Но гледаме да наваксваме вечерите – това е нашето време”.

Мария неведнъж е споделяла, че родният тенисист е изключително романтичен и обича да я засипва с подаръци. Подобно признание наскоро направи и Григор. "Аз самият съм романтичен и обичам да глезя момичето до себе си. Бих сготвил, за да я изненадам, ще взема цветя, ще запаля свещи и приглуша светлината... Oпределно харесвам романтични вечери", обясни хасковлията. 

Гришо и Маша са заедно от 2012 година. Двамата са сравнявани с друга двойка от тенис средите - Андре Агаси и Щефи Граф, които са женени вече 14 години и имат две деца.

#Григор Димитров #Мария Шарапова #Гришо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »