Saygus с нов брандинг, обясняват защо се бавят с V2

Saygus с нов брандинг, обясняват защо се бавят с V2
A A+ A++ A

Едно от основните оплаквания на направилите предварителни поръчки за Saygus V2 беше от спорадичната комуникация с фирмата. Saygus явно са наясно с тези оплаквания и обещават да бъдат по-открити с информация и подробности за в бъдеще.

Екипът на компанията от Юта сподели в Twitter какви са пречките, забавящи доставките на V2. Основният проблем е същият, споменат в имейлите до клиентите – проверката на качеството на крайния продукт. Фирмата не уточнява конкретните разминавания с очакваното качество, но като се имат предвид по-ранните проблеми с камерите и антените, не е изненадващо, че Saygus са се пренасочили към нов OEM подизпълнител, за да гарантират, че клиентите ще са удовлетворени от доставените им смартфони. Според ПР отдела на фирмата, точно това е довело до последното забавяне – но Saygus този път твърдят, че може да се разчита на новия им партньор, който е правил “награждавани смартфони от най-висок клас за компании от Fortune 500.”

Отделно от това, Saygus се надяват да оправят опетнения си имидж със съдействието на маркетингова и ПР фирма от “световна класа”. И понеже имидж се оправя най-лесно с ново лого и брандинг, фирмата представи обновлението в корпоративната си визия. Засега обаче тя не е приложена никъде другаде, освен в Twitter, и липсва дори на официалния сайт. Предполага се, че тя няма да присъства и на самите произвеждани в момента екземпляри на V2. 

Видимо предпазлива да не бъде принудена да обявява нови отсрочки, фирмата от Юта се въздържа да оповести окончателна дата на старта на доставките на Saygus V2. Но за да поддържа интереса на потребителите, един от членовете на екипа демонстрира видео с WiHD възможностите на V2, което демонстрира почти тотална липса на лагове. Да се надяваме, че компанията ще има по-голям успех с новия си OEM партньор.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници