Дилма Русеф стана почетен член на Съвета на жените в бизнеса в България

Дилма Русеф стана почетен член на Съвета на жените в бизнеса в България
Дилма Русеф Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Президентът на Бразилия Дилма Русеф стана почетен член на Съвета на жените в бизнеса в България. Тя получи специална статуетка и сертификат за почетно членство от председателя на управителния съвет на Съвета на жените в бизнеса д-р инж. Боряна Манолова по време на международната конференция Global Summit of Women, която тази година се състоя в Сао Пауло, Бразилия. Конференцията се проведе под патронажа на Дилма Русеф.

Над 1000 изявени жени лидери от 63 страни се събраха в Бразилия, за да обсъдят най-актуалните теми, свързани с равноправието на половете, стратегии за увеличаване на ролята на жените, европейските и световните тенденции. Сред участниците бяха високопоставени дами от политиката, бизнеса и неправителствени организации от цял свят, които споделиха своя опит с присъстващите

Дамите се обединиха около идеята, че ролята на жените във всички сфери на бизнеса, политиката и обществото неминуемо ще продължи да расте през следващите години, тъй като все повече компании и държави откриват огромния потенциал на жените като икономическа и ръководна сила.

#Бразилия #Дилма Русеф

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници