Два Lumia телефона се появиха на сайта на Zauba, може би става дума за Lumia 840 XL?

Два Lumia телефона се появиха на сайта на Zauba, може би става дума за Lumia 840 XL?
A A+ A++ A

Уебсайтът Zauba следи вноса и износа на различни продукти в Индия и наскоро два неизвестни телефона с бранда Lumia бяха забелязани там. И двата са с 5.7-инчови дисплеи и са внесени в страната „с цел тестове“. Единият от тях разполага със слот за две SIM карти, а и двата модела се оценяват около еквивалента на 0.
Възможно е това да са не-анонсираните Microsoft Lumia 840 или Lumia 840 XL, наследниците на Nokia Lumia 830. Ако съдим по типичния по-скоро за фаблет 5.7-инчов диагонал на екрана, по-вероятно е да става дума за Lumia 840 XL. Между другото, за серията Lumia 840 се твърди, че ще включва версии с една и две SIM карти, което потвърждава тази хипотеза.

Въпреки че данните в Zauba показват, че устройството е все още в процес на тестване, възможно е анонсът на новите смартфони на Microsoft да предстои в доста близко бъдеще. Миналия месец служител на Microsoft, пожелал да остане анонимен, загатна, че Lumia 840 ще включва 5-инчов екран, 13-14-мегапикселова задна PureView камера, 5-мегапикселова предна камера и дизайн, сходен с този на Lumia 830.

Източник: WM Power User

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »