Шестима в ареста за наркопроизводство в птицеферма

Шестима в ареста за наркопроизводство в птицеферма
A A+ A++ A

Шестима мъже са задържани за отглеждане и разпространение на наркотици, съобщи областната дирекция на МВР в Пловдив. При акцията по разбиване на групата са участвали криминалисти от града на тепетата, специализирани полицейски сили, служители от СДВР и ОДМВР в Пазарджик и Плевен.

Установено било, че в Пазарджик, в с. Кърнаре и в плевенското с. Бохот е организирано отглеждане на марихуана. При претърсването на сградата на бившия птицекомбинат в Бохот са открити две оборудвани помещения с 531 наркотични растения, изсушена марихуана с общо тегло 166,57 грама, кокаин - 0.29 г, и пистолет с боеприпаси, вероятно газов.

На 24 май т.г. е заловен и мерцедес, в който са били двама братя. От колата са иззети 57 растения марихуана в начален стадий на растеж. При претърсване на дома на братята в Пазарджик са намерени вакуумирани найлонови пликове с марихуана, електронна везна, приспособления и торове.

Братята и останалите четирима са под ключ за 72 часа. Прокуратурата ще иска за всички постоянна мярка задържане под стража.


#марихуана

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"